CFM / Transito 1

Het eerste team van CFM/Transito komt in het seizoen 2017/18 uit in de 1e Divisie D van het landelijk zaalvoetbal voor senioren. De teams in deze competitie komen uit onder meer Vlissingen, Eindhoven, Apeldoorn en de Achterhoek. In het seizoen 2016/2017 wist CFM/Transito zich tot kampioen te kronen van de Topklasse. Pas op de laatste speeldag werd de titel veilig gesteld.  

Met Philip den Haan is het team in het seizoen 2016/17 een nieuwe weg ingeslagen. Philip is aan zijn tweede seizoen bezig en brengt een ruime ervaring mee vanuit het veldvoetbal waar hij speler is geweest van Kozakken Boys en trainer van ondermeer V.V. IJsselmeervogels, Heerjansdam, GVV Unitas en Zwart Wit '63. Ook het zaalvoetbal is voor Philip geen onbekend terrein. In zijn actieve periode als voetballer speelde hij namelijk in sporthal De Crosser, de thuisbasis van CFM/Transito, Eerste klasse KNVB.

De selectie voor het seizoen 2017/18 bestaat uit een groot aantal Werkendamse spelers. Erik Blokland (Hardinxveld-Giessendam) en Fabian van Horssen (Vuren) geven het eerste team een regionaal karakter.

Programma

Uitslagen

Overzicht stand