09/11/2018


CFM/Transito had vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Excelsior'31 een totale offday. De wedstrijd werd dan ook met 1-4 verloren. 

Aan het begin van de eerste helft leek er niks aan de hand voor de Werkendammers. Excelsior'31 gooide het achterin dicht, en het leek wachten op het moment dat CFM/Transito de opening naar het eerste doelpunt zou vinden. Deze bleef echter uit, en totaal onverwachts kwamen de bezoekers op voorsprong. Deze voorsprong werd vlak voor rust, dankzij een tien metertrap ook nog eens verdubbeld.

In de tweede helft begon CFM/Transito een stuk scherper en na een aantal kansen was er de aansluitingstreffer via Kevin Cornet. Lang kon CFM/Transito niet genieten van de aansluiting, aangezien Excelsior'31 al snel de voorsprong weer op twee doelpunten bracht. Toen ook de 1-4 nog eens viel was de wedstrijd gespeeld. Ondanks een aantal kansen en een gemiste strafschop kwamen de Werkendammers niet dichterbij.

Volgende week kan CFM/Transito het nare gevoel van deze pijnlijke nederlaag weg proberen te spoelen in het uitduel met FC Brasil' 77. De wedstrijd begint om 20.30 in Terborg.

Doelpuntenmaker CFM/Transito: Kevin Cornet

Laatste nieuws