Vacature: Trainer/Coach eerste divisie

CFM/Transito is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste team. Het eerste team komt uit in de Eerste Divisie en dient daarom te worden geleid door een trainer/coach met een TCZ-II/EUFA B futsal licentie.

CFM/Transito is een stabiele vereniging met, naast het eerste team, twee seniorenteams en zes jeugdteams. Het tweede team van de vereniging komt uit in de regionale Hoofdklasse, het overige team in een (recreatieve) bedrijvencompetitie in de regio. De jeugdteams komen tevens uit in een regionale competitie.

Van de trainer/coach wordt primair verwacht dat hij het eerste team van de vereniging traint en dat hij het eerste team coacht tijdens wedstrijden. Het vaststellen en structureren van de trainingen en wedstrijdselecties behoort ook tot de primaire taken van de trainer/coach, alsmede de communicatie met spelers. Verder is hij betrokken bij de (jaarlijkse) samenstelling/structurering van de in de KNVB competities uitkomende teams (lid van Technische Commissie) en heeft hij een adviserende rol ten aanzien van andere (jeugd)trainers en trainingsgroepen.

Voor de trainer/coach zijn er de volgende functie eisen:
• Geldige Trainer Coach Zaalvoetbal (TCZ) II/EUFA B licentie;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Vermogen om spelers te motiveren/stimuleren;
• Representatief voorkomen.

Bij interesse of vragen graag contact opnemen met:
Chamith van Vuuren, 06 21 25 11 45


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /mnt/bs1/www/vhosts/cfmerwede.nl/httpdocs/wp-content/themes/AM Weston 2/inc/template-tags.php on line 681